OG Kush is een bekende soort marihuana. Je hoort het in muziek, op de straat en in clubs over de hele wereld. De aparte smaak en geur maken het al gauw tot een van de meest gevraagde marihuana soorten in deze tijd. Hier heb je enkele feiten over OG Kush:

  • Over het ontstaan van de naam wordt er nog veel gespeculeerd. OG wordt vaak gezien als een afkorting van Ocean Grown terwijl anderen het zijn als een afkorting van Original Gangster.
  • De term ‘Kush’ verwijst naar de Hindu Kush bergen in India; een zuivere plek om deze planten te groeien. De bekende OG Kush is daarom ook 75% afkomstig uit India.
  • De prijs van OG Kush is te danken aan die frisse aroma. Het is een mix van heel wat ingrediënten met de originele plant. Een perfecte mix voor de perfecte Kush.
  • OG Kush is niet alleen bekend bij de feestbeesten, maar speelt een belangrijke rol in de medische wereld. Het is bekend dat dit gebruikt wordt voor heel wat medicinale doeleinden, zoals verdovingen.
  • Mensen die wonen buiten het Midden-Oosten dienen een klimaat te scheppen voor de plant, welke de groei stimuleren. Het heeft een bloeiperiode van 55 dagen en doet het goed in het Midden-ossten.

Met enkele feiten over OG Kush, heb je een beter beeld over waarom dit een favoriet is bij gebruikers. Bij jou ook?