Bent u op zoek naar een lampion pakket? Bij verscheidene webshops kunt u relatief gezien op goedkope wijze uw locatie decoreren met de mooie en sfeervolle lampion pakketten.

Samenstelling lampion pakket.

Huwelijk.
Uw mooiste dag komt steeds dichterbij. Maar hoe gaat u de locatie decoreren?
In onze trouwpakketten vindt u lampionnen in verschillende kleuren en maten van alleen wit tot een mix van kleuren.
Zo kiest u snel de juiste uitstraling die bij jullie mooiste dag past.
De trouwpakketten zijn met of zonder led verlichting voor ieder budget samengesteld.

Kleurenfestijn
Als u geen idee heeft wat u moet bestellen voor de aankleding van uw huiskamer, tuinterras of feestzaal, kunt u het best kiezen uit een kleurrijk lampion pakket. Voor vrijwel elk budget is er een pakket samengesteld.

Lampionnen buiten ophangen

Bent op zoek naar lampionnen die functioneren als buitenverlichting? Bij onze partners kunt u op relatief gezien goedkope wijze lampionnen bestellen die geschikt zijn voor buiten.
lampionnen
Als u lampionnen wilt gebruiken voor buiten, dan raden wij u aan om voor nylon lampionnen te kiezen. Nylon lampionnen zijn namelijk weerbestendig en houden hun oorspronkelijke kleur.

Om lampionnen als tuinverlichting te willen gebruiken, is het verstandig om de lampionnen te voorzien van LED lampjes. Onze LED lampjes zijn namelijk waterdicht en hebben veel branduren. Bij ons kunt u kiezen tussen lampen die handmatig te bedienen zijn en lampen waar een afstandsbediening bij zit. Als u kiest voor handmatig, kunt u met een simpele draaibeweging het lampje aan en uit zetten. Kiest u voor die met afstandsbediening, dan kunt u ze van afstand aan en uit zetten.

Als u voor gekleurde lampionnen kiest, raden wij u aan om witte LED te gebruiken. Het licht wat u dan ziet is de kleur van de lampion. Een zogenaamde LED lampion voor buiten, creëert sfeer en tegelijk een rustgevende uitstraling. Een lampion als tuinverlichting is origineel en leuker dan de gewone “tuin lantaarn”.

Een leuk idee is om nylon draden langs takken en struiken te hangen en hier meerdere lampionnen aan op te hangen. Zo krijgt u een slinger effect. Een slinger van lampionnen die net onder de dakrand hangt is ook erg leuk.