Op de website www.parkeren-eindhoven-airport.eu vind je een overzicht van aanbieders waarbij je een parkeerplek kunt reserveren voor je auto, wanneer je voor een reis met het vliegtuig weggaat. Tijdens je reis zal de auto dan veilig en betrouwbaar geparkeerd staan op één van de vele parkeerterreinen die rondom Eindhoven Airport gelegen zijn. Bij dit vliegveld worden de parkeerterreinen aangegeven op grond van een kleur. Indien je dichtbij de luchthaventerminal wilt parkeren, dan kun je kiezen voor het parkeerterrein met de kleur goud. Indien je verderop wilt parkeren, dan kom je uit bij brons of een budget parkeerplaats. Er zijn verschillende aanbieders waarbij je een parkeerplek kunt reserveren. Zij zullen precies aan kunnen geven wat de mogelijkheden zijn en hoeveel je voor een parkeerplek kwijt bent.

Via www.parkeren-eindhoven-airport.eu word het nog gemakkelijker om hier inzicht in te krijgen. Door bij de vergelijker op deze pagina aan te geven hoeveel dagen je weg zult zijn, komt gelijk naar voren welke prijs de aanbieders hiervoor zullen vragen. Zo weet je direct bij wie je terecht kunt voor de prijsklasse die je zelf in gedachten had en wat haalbaar voor je is.

Overige opties

Gelukkig is het uitkiezen van de juiste aanbieder niet de enige optie om de prijs voor een parkeerplek betaalbaar te maken. Er zijn namelijk nog meerdere keuzes waarover je een beslissing kunt nemen. Dit zal de prijs verder beïnvloeden. Naast de locatie van het parkeerterrein waar je de auto zult kunnen plaatsen, is het nog mogelijk om te bepalen of je de auto zelf wilt wegrijden hiernaartoe of dat je dit laat doen door een chauffeur. In het laatste geval zal de auto worden overgenomen en later, bij terugkomst van de reis, ook weer aan je worden overhandigd. Uiteraard heeft dit invloed op de prijs voor de parkeerplek. Het ligt er net aan waar je voorkeur naar uitgaat en wat je wel of niet prettig vindt. Indien het niet mogelijk is de auto te laten wegrijden, kun je dit zelf doen en alsnog met een shuttle naar de vertrekhal worden gebracht. Net zo snel en gemakkelijk.