Blog Inleiding: Ondernemer zijn is geen sinecure. Het vergt toewijding, hard werken en veel organisatie. Gelukkig zijn er genoeg apps die kunnen helpen om je leven als ondernemer wat makkelijker te maken. Hier zijn vijf van de beste zakelijke apps

Trello
Trello is een geweldige app voor ondernemers die hulp nodig hebben om georganiseerd te blijven. Met Trello kun je verschillende borden maken voor verschillende projecten en vervolgens kaarten toevoegen aan elk bord met alle details voor dat project. Je kunt ook taken toewijzen aan jezelf en andere leden van je team, deadlines instellen en bijlagen toevoegen. Trello maakt het gemakkelijk om te zien wat er gedaan moet worden en wanneer, zodat u uw projecten op schema kunt houden.

Hootsuite
Hootsuite is essentieel voor ondernemers die hulp nodig hebben bij het beheren van hun sociale media-accounts. Met Hootsuite kunt u al uw sociale media-accounts op één plaats koppelen en vervolgens vooraf berichten of tweets plannen. U kunt ook uw analyses bijhouden om te zien welke inhoud goed presteert en uw strategie dienovereenkomstig aanpassen. Hootsuite maakt het gemakkelijk om bovenop uw sociale media te blijven zonder er de hele dag mee bezig te zijn.

Evernote
Evernote is een geweldige app voor ondernemers die hulp nodig hebben om georganiseerd en productief te blijven. Met Evernote kun je aantekeningen maken, to-do lijsten maken en artikelen en webpagina’s opslaan om later te lezen. Je kunt Evernote ook synchroniseren op al je apparaten, zodat je altijd en overal bij je notities kunt. Evernote is perfect voor drukke ondernemers die een beetje hulp nodig hebben om overal bovenop te blijven.

MailChimp
MailChimp is een essentieel hulpmiddel voor ondernemers die hulp nodig hebben bij hun e-mailmarketingcampagnes. Met MailChimp kunt u gemakkelijk prachtige e-mailnieuwsbrieven, autoresponders en meer maken. U kunt ook uw resultaten bijhouden, zodat u kunt zien hoe uw campagnes presteren en de nodige aanpassingen kunt doen. MailChimp maakt het gemakkelijk om effectieve e-mailmarketingcampagnes uit te voeren die uw bedrijf helpen groeien

Conclusie: Dit zijn slechts enkele van de vele geweldige apps die beschikbaar zijn voor ondernemers. Hoewel er genoeg andere geweldige apps zijn, moeten deze vijf zeker bovenaan je lijst staan. Trello, Hootsuite, Evernote, MailChimp en Google Drive zijn allemaal essentiële tools die je helpen georganiseerd, productief en op de top van je spel te blijven. Dus waar wacht je nog op? Ga ze nu downloaden!