Als je nog geen kerstpakketten hebt besteld, dan is het nu de tijd om dat te doen. Voor je het weet ontstaat er een run op de geschenken en dan heb je weinig keus en moet je het doen met de mogelijkheden die nog beschikbaar zijn. Dat is jammer, want als je op tijd je kerstcadeaus regelt dan kun je kiezen uit de mooiste opties. Vind je het lastig om te kiezen? Lees dan snel verder! We hebben dit artikel speciaal geschreven om je te helpen een keuze te maken die jouw mensen waarderen. Je vindt hier allerlei tips en mooie suggesties.

Geef een beleving cadeau

De meeste kerstpakketten die gegeven worden hebben de vorm van een box met producten. De inhoud varieert van lekkere snacks tot heerlijke verwenproducten voor je lichaam. Het uitpakken van de box is vaak een feest voor de ontvanger. Er zijn verder nog veel andere mogelijkheden. Zo kun je in plaats van een traditioneel pakket ook een beleving cadeau geven. Ook hier is er heel veel keuze. Bij een beleving kunnen mensen zelf kiezen welke beleving ze het leukste vinden. Zo vindt de één een slipcursus fantastisch en gaat een ander voor een spectaculaire helikoptervlucht. Veel mensen vinden het krijgen van een beleving een gaaf cadeau.

Laat mensen zelf kerstpakketten kiezen

Vind jij het lastig bij kerstpakketten kiezen om een box te kiezen die iedereen blij maakt? Dat kunnen we ons voorstellen. Zoveel mensen, zoveel wensen. En het kan best lastig zijn om een doos samen te stellen waarmee je iedereen te vriend houdt. Gelukkig is er de mogelijkheid om mensen zelf hun keuze te laten maken. Dan weet je zeker dat alle ontvangers een cadeau krijgen dat ze fijn vinden. Een prettige bijkomstigheid is dat je zelf weinig tijd hoeft te besteden aan het kiezen van de juiste producten voor je personeel en relaties. Je hoeft dan zelf alleen het bedrag vast te stellen en je medewerkers en relaties doen de rest.

Verras met een cadeaubon in plaats van kerstpakketten

Een andere optie bij het kiezen van kerstpakketten is dat je mensen een cadeaubon geeft. Die heb je in allerlei soorten en maten. Je kunt verschillende bedragen kiezen en uit verschillende bonnen. De keuze is groot en dat geeft medewerkers de ruimte om iets uit te kiezen dat ze echt leuk vinden. Van sportieve cadeaus tot huishoudelijke apparaten en van speelgoed tot decoratieve producten. Daarnaast kunnen mensen ook kiezen voor dagjes uit of een bon van een winkelketen.

Laat mensen een ander helpen met kerstpakketten

Steeds vaker zie je dat mensen een ander helpen in plaats van zelf een cadeau te kiezen als ze jarig zijn. Met kerstpakketten is dat ook een mogelijkheid. In plaats van een geschenk te geven aan je medewerkers laat je ze kiezen aan welk goed doel ze een bijdrage willen geven. Zo kunnen je mensen een ander een plezier doen en een bijdrage leveren aan een betere wereld. Steeds meer bedrijven bieden deze optie aan hun medewerkers en relaties aan.